Alice Nine

Alice Nine Fan TR
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Visual Kei Fan Tr  Radyo  

Paylaş | 
 

 Gackt

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Trinity
Admin


Mesaj Sayısı : 145
Nerden : Uzaydan
Kayıt tarihi : 07/08/08

MesajKonu: Gackt   Ptsi Kas. 17, 2008 4:33 pm


Asıl adı Kamui Gakuto dur.4 Temmuz da Japonya Okinawa da doğmuştur.Kan Grubu A dır.Gackt solo kariyerine 1999 da başladı.Şimdilik toplam 27 single ve 8 albümü var.Albümleri,Korede ,Tayvanda,Hong Kong ta ve diğer asya ülkelerinde satılmıştır.Müzisyen,Şarkı yazarı,oyuncu ve modeldir. Yer aldığı gruplar; Malice Mizer, Skin...
konserler ve stüdyolarda çalıştıkları
Yukihiro "Chachamaru" Fujimura – arka vokal , gitarist
You – violin, gitarist
Ju-ken – bassist
Jun-ji - baterist
Igao – keyboard

  • Nell - bass
    Minami - drums

    Eski çalıştığı üyeler
    Masa – gitarist
    Ren – bassist
    Ryu – baterist
    Toshi – baterist

    Diskografisi
    Albümleri-EPS

    Mizerable (Mayıs 12, 1999)
    Mars (Nisan 26, 2000)
    Rebirth (Nisan 25, 2001)
    Moon (Haziran 19, 2002)
    Crescent (Aralık 3, 2003)
    Love Letter (Şubat 14, 2005)
    Love Letter - For Korean Dears (Haziran 15, 2005)
    Diabolos (Eylül 21, 2005)
    0079-0088 (Eylül 19, 2007)

    Toplama Eserleri

    The Sixth Day: Single Collection (Şubat 25, 2004)
    The Seventh Night: Unplugged (Mayıs 26, 2004)
    Juunigatsu no Love Song ~Complete Box~ (Aralık 13, 2006)
    nine*nine (Live Compilation Album) (Ekim 29, 2008)

    Single'ları

    "Mizerable" (Temmuz 9, 1999)
    "Vanilla" (Ağustos 11, 1999)
    Remix of Gackt (Kasım 3, 1999)
    "Mirror" (Şubat 9, 2000)
    "Oasis" (Şubat 16, 2000)
    "Seki-ray" (Mart 8, 2000)
    "Saikai ~Story~" (Ağustos 30, 2000)
    "Secret Garden" (Kasım 16, 2000)
    "Kimi no Tameni Dekiru Koto" ( Mart 14, 2001)
    "Another World" (Eylül 5, 2001)
    "Jūnigatsu no Love Song" (Aralık 16 , 2001)
    "Vanilla" (re-release, Mart 20, 2002)
    "Wasurenai Kara" ( Nisan 24, 2002)
    "Jūnigatsu no Love Song" (re-release, Aralık 27, 2002)
    "Kimi Ga Oikaketa Yume" ( Mart 19, 2003)
    "Tsuki no Uta" ( Haziran 11, 2003)
    "Luna"/"Oasis"(Haziran 25, 2003)
    "Last song" (kasım 12, 2003)
    "Jūnigatsu no Love Song" ( re-release,Aralık 3, 2003)
    "Kimi ni Aitakute" (October 27, 2004)
    "Juunigatsu no Love Song" (re-release,Aralık 14, 2004)
    "Arittake no Ai De" ( Ocak 26, 2005)
    "Black Stone" (Nisan 27, 2005)
    "Metamorphoze" (Metamorphoze, Mayıs 25, 2005)
    "Todokanai Ai to Shitteita no ni Osaekirezu ni Aishitsuzuketa..." ( Ağustos 10, 2005)
    "Redemption" (Ocak 25, 2006)
    "Love Letter" (Mart 1, 2006)
    "No ni Saku Hana no Youni" ( Şubat 7, 2007)
    "Returner ~Yami no Shuen~" ( Haziran 20, 2007)
    "Jesus" (Kasım 26, 2008 Sınırlı Sayıda . Aralık 3, 2008 Sınırsız.)


    _______________

  • _________________
    ヒロト PoN*um *-*

    れいた ReiTa*m Aşkımsın
    Sayfa başına dön Aşağa gitmek
    Kullanıcı profilini gör http://aliceninefantr.4umer.com
    annabel



    Mesaj Sayısı : 60
    Yaş : 26
    Kayıt tarihi : 18/11/08

    MesajKonu: Geri: Gackt   Salı Kas. 18, 2008 7:30 pm

    bu aralar sadece S.K.I.N olayını seviyorum bu adamla ilgili O_o
    Sayfa başına dön Aşağa gitmek
    Kullanıcı profilini gör
     
    Gackt
    Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
    1 sayfadaki 1 sayfası

    Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
    Alice Nine :: MÜZİK :: Kei'ler-
    Buraya geçin: